- Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre vagy masszázsra
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink

Szegeden egyedülálló a Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, amely voltaképpen egy edzőterem kicsinyített mása, ahol egyidejűleg 8 fő sportolhat, ezzel megőrizzük családias és barátságos környezetet, továbbá minden vendégünk fejlődését biztosítjuk és ellenőrizzük.

A stúdió fő profiljául szolgáló funkcionális tréning lényege, hogy a mindennapi életből vett mozdulatokat használ, pl. guggolás, kitörés, emelés és kapcsol össze aktív erőfejlesztés közben. A cél minél több izomcsoportot megmozgatni minden egyes gyakorlat során.

Masszázs kezelések széles skáláját ajánljuk még minden  lazítani vagy akár gyógyuéni vágyó Vendégünk számára:

Különböző, egyénre szabott intenzitású masszázstípusok közül válogathattok: svédmasszázs: rész és tejles testmaszázs, nyirokmasszázs, cellulitmasszázs, reiki kezelés, thaimasszázs, páros, ill. szinkronmasszázs és babamasszázs - betanítással.

Egyéb szolgáltatásaink közt kiemelkedő helyet foglal el a dietetika - táplálkozási tanácsadás, mely során egyénre szabott mintaétrendet is kérhetnek Vendégeink az edzőkkel mindennaposnak mondható, általános konzultáción kívül. 

Ezen kívül bizalommal fordulhatnak Gyógytornászainkhoz is bármilyen mozgászservi rehabilitációt igénylő esetben, ill. ha TAPE felhelyezésére volna szükség.

Infra szauna kabinunkban (a masszázs mellett vagy után:) Vendégeink tovább regenerálódtanak egy-egy edzés után: ezzel is elősegítve a lágyszövetek és izmok gyógyulását és erősítve az immunrendszert, a narancsbőr kezelésében is segítséget nyújt, ill. megszabadít a stressztől, nyugalmat, kipihentséget, felfrissülést kölcsönöz testünknek.