- Személyi edzés

A személyi edzés első alkalmával felmérjük egészségi állapotodat, állóképességedet, erőszintedet, hajlékonyságodat, mozgásmintáidat és táplálkozási szokásaidat. Ennek alapján közösen kitűzzük célodat és edződ folyamatos kontroll alatt vezet Téged a cél felé.

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Személyi edzés
Személyi edzés

Személyi edzés előnyei:

Személyi edző által tervezett és irányított edzés során, a kliens pontosabban, hatékonyabban, valamint kevesebb idő és energia ráfordítással, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheti el kitűzött céljait.


E tényezők logikája a következőkkel igazolható:

  • A személyi edző megtanítja a feladatok pontos végrehajtási módját.

  • Személyi edzés során a kliens folyamatos kontroll alatt végzi a gyakorlatokat.

  • A személyi edző megfelelő motivációs szintet biztosít kliense számára.

  • A személyi edző, hosszú távú tervezés mellett, kliense pillanatnyi állapotát is figyelembe veszi, annak megfelelően adaptálja az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés veszélyeit.

A személyi edzés első alkalmával felmérjük egészségi állapotodat, állóképességedet, erőszintedet, hajlékonyságodat, mozgásmintáidat és táplálkozási szokásaidat. Ennek alapján közösen kitűzzük célodat és edződ folyamatos kontroll alatt vezet Téged a cél felé. A legmodernebb programban vezetjük fejlődésed, ami további segítséget nyújt a közös munkában.

  

Egészítsd ki személyi edzésed profi dietetikai, táplálkozási tanácsadással

letöltések
képgaléria
videótár
KIHÍVÁS NAPJA A CSÚCSFORMÁBAN