- Rólunk írták

Rólunk írták

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Rólunk írták
Varga Csilla
Varga Csilla
Szeretettel ajánlom nektek a termet! 6 éve, hogy a CsúcsFormában edzek. Ami nem változik: a kiváló szakértelem, a maximális odafigyelés, az edzés változatos gyakorlatokkal és a motiváló, jó kedvű edzők...no meg persze az elmaradhatatlan izomláz. Köszi: Király Norbert és Oliver Hudák, Hála nektek és köszönöm az órákat!
Olvass tovább
Csőke Szilveszter
Csőke Szilveszter
Csak megerősíteni tudom a sok pozitív véleményt! Aki ide jár, az egy lendületes fiatal profi csapattal tud edzeni, regenerálódni! Itt a vendég igazi törődest és még táplálkozási tanácsot is kap, valamint remek masszázs is igénybe vehető! Jó szívvel ajánlom Őket!
Olvass tovább
Pintér Mònika
Pintér Mònika
Kezdetek óta járok hozzátok,Norbival kezdtem,utána Barbival folytattam. Volt egy lusta időszak az életemben,akkor utáltam magam.Túl vagyok egy térdbaleseten és életet adtam egy picúrnak. Most fittebbek érzem magam mint valaha.Barbi profi a rehabilitációban, így a hát problémáimat karban tartjuk és a térdem is jól működik.Köszönet nektek!
Olvass tovább
Poór Ágnes
Poór Ágnes
Molnár Barbi tartásjavító gyerektornájára kezdetektől fogva hordom a kislányomat,aki alig várja, hogy szombatonként elinduljunk a Csúcsformába. Nagyon jó kis közösség alakult ki, a gyerekek egymást is és Barbit is gyorsan megkedvelték. Fontosnak tartom, hogy az óra eredeti célján túl a gyerekek életre szólóan megszeressék a mozgást, és ez összekapcsolódjon számukra a jó hangulattal,kellemes közérzettel. Nos, e tekintetben jól haladunk!? Barbi kiválóan ért a gyerekek nyelvén, és kellőképpen motiválja őket. Mellesleg amíg a gyerekek tornáznak, a kedves szülők is beugorhatnak egy jó kis csoportos órára, vagy akár személyi edzésre!
Olvass tovább
Márton Virág
Márton Virág
Ha nem lenne az óráknak ritmusa, vagy nem látnánk a fejlődést már váltottunk volna. Józsi hamar fejlődik, mert ő kezdő és szépen alakul is, de én - még ha nagyon hektikusan is - mindig csináltam valamit, így volt összehasonlítási alapom, hogy jó-e egy edzés vagy sem. Valahogy pontosan tudod, hogy mikor fogok összeesni a körismétlések között és pont jókor szólsz oda, bátorítasz, hogy ne adjam fel, vagy tovább, már csak száz van hátra stb... Szóltam, hogy az összes rántott sajt a fenekemre összpontosult, erre nem is emeled ki vagy említed, de látványosan megnőtt a guggolások és kitörések száma (jeee). Szóval figyelsz ránk, az órák nem unalmasak, kellőképpen "meghalok" rajtuk és fejlődök. Még ha nem is olyan ütemben ahogy én akarom, de ennek csak én vagyok az okozója. Majd próbálok heti 2 helyett 3-4 mozgást beiktatni. Szóval maradj mindig ilyen, fejleszd magad és akkor még húsz év múlva is jövünk a hátfájásunkkal.
Olvass tovább
Baranyai Piros
Baranyai Piros
Ma masszázson voltam...:) Romhalmazként érkeztem a Csúcsforma masszőréhez, Király Mariannhoz...aki úgy átgyúrt engem, hogy 10 kilóval könnyebbnek érzem magam.:) Annyira felfrissültem, hogy gyalog jöttem haza Tápéra a város másik feléből...:):):) Köszönöm!
Olvass tovább
Csetreki Rita
Csetreki Rita
Érdekes dolog ez az "életmódváltás", megsúgom a fogyás az egyik hozadéka, a másik, hogy kiderül ki áll melletted és ki támogat a döntéseidben,kezdem unni a,....hogy van időd edzeni?, az úristen akkor mit eszel? kérdéseket... Úgy van időm, hogy csináltam magamnak, kellett egy kis rugdosás, hogy elinduljak az úton... képzeljétek én is dolgozom, van családom, házimunkát is végzek, nahát... heti 2x megyek edzeni, remélem lassan 3x is menni fog, minden edzést túléltem, pedig néha nem gondoltam volna, de kezd látszani a változás, igen nem eszem meg bizonyos ételeket már, nem mondom, hogy könnyű, de akaraterő kérdése... Akit nem érdekel, ha kiírok valamit, ne adj Isten ki rakok egy képet, az töröljön az ismerősei közül, nem érdekel. De csajok, 30 fölött sem késő elkezdeni....sajnos be kell látni nem vagyunk már mai csirkék, akiknek nem kell semmit tenni magáért. Egy kedves ismerősöm mondta, hogy ha izomlázam van akkor érzem, hogy élek, pár hónapja kiröhögtem, most kezdem megérteni. Ha kell egy jó, hely ahol mindez lehetséges, ajánlom a Csúcsforma Személyi Edző Stúdió-t:-)
Olvass tovább
Málovics Éva
Málovics Éva
Tökéletes edzés, minden porcikánkat megmozgatja, és teljesen átformál, Norbi ezt adta nekem.
Olvass tovább
T. Molnár Gizella
T. Molnár Gizella
Norbihoz 6 éve járok, a Csúcsformába a kezdetektől. Nagyon jó edzéseket tart Norbi, (és ahogy látom, a többiek is). Személyre szabott törődést, önbizalmat, és a korábbinál sokkal jobb közérzetet és állóképességet kaptam a közös munka eredményeként, nem beszélve a 18 kg súlycsökkenésről, amit már két éve tartok. :) Mindenkinek csak javasolni tudom!
Olvass tovább
Csikós Adrienn
Csikós Adrienn
Köszönöm a mai izzasztó és fárasztó edzést Ádám Bodnár! Boldog vagyok mert végre elértem a határt a célomban 68kg-ról sikerült lefogynom és formálódnom 59kg-ra. Sikerült kikászálódnom a lusta önmagamból és az edzés kirángatott a komfortzónámból. Ma ráadásul kaptam ajándékot Ádámtól..."visszatette"rám az eddig leadott kilókat és úgy kellett végigcsinálnom az edzést Soha többé nem akarok akkora lenni és nem adom fel...most kezdek belejönni ;)
Olvass tovább
Andrea Hevesi-Swan
Andrea Hevesi-Swan
Nagyon szuper csapat, csak jót tudok Róluk mondani. Én Barbarával edzettem, s 3 hónap alatt rengeteget fejlődtem. Nagyon segítőkészek, odafigyelnek minden mozdulatra és jó fejek.
Olvass tovább
Kóczián Ági
Kóczián Ági
Még nem volt olyan edzés, ami után másnap ne akartam volna felkapni a telefonom és írni egy üzenetet Norbinak, hogy egyszerűen fantasztikusan érzem magam, a garantált izomlázzal megint jelez a testem: "törődnek velem, jól érzem magam"!! :)))
Olvass tovább
Stájer Anette
Ha rossz kedvvel is érkezem az edzésre, Gábor felvidít és erőt ad túlélni a napot! Mindig mindenki nagyon kedves! :))
Olvass tovább
Zsikla Adrienn
Zsikla Adrienn
A Csúcsformának köszönhetem, hogy vidám és energikus vagyok. Norbitól maximális figyelmet kapok az edzéseken, rendszeresen ellenőrzi az étrendemet is. Örülök, hogy a segítségével sikerült átállnom egy egészségesebb - még ha nem is tökéletes - életmódra.
Olvass tovább
vélemény írása