- Gyógytorna

Gyógytornával kezelhetőek a különböző mozgásszervi megbetegedések és jelentős eredmények érhetők el reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai és belgyógyászati kórképeknél is.

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre vagy masszázsra
Gyógytorna
Gyógytorna

Gyógytornával kezelhetőek a különböző mozgásszervi megbetegedések és jelentős eredmények érhetők el reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai és belgyógyászati kórképeknél is. A gyógytorna segít vizelettartási problémák és pszichés zavarok esetében is, valamint könnyen végezhető gyakorlatsorokkal felkészíti a kismamákat a szülésre, megőrzi kondíciójukat a szülés után. Hosszú távon a gyógytorna a leghatékonyabb kezelési mód a derékfájás, gerincbántalmak, hátfájás, lúdtalp, nyaki fájdalom, csontritkulás és egyéb mozgásszervi panaszok esetén.

A gyógytorna ugyanakkor nem csak a felsorolt esetekben lehet hasznos. A személyi edzést megkezdők gyakran nincsenek tudatában testük bizonyos „rendellenességeivel”, melyek panaszt csak bizonyos idő elteltével okozhatnak. Egy szakképzett gyógytornász alapos vizsgálata során ezek a problémák kiderülhetnek, így a jövőbeni esetleges sérüléseket megelőzhetjük. A személyi edzés kombinálva a fizioterápia módszereivel a vendég testének olyan szintű fejlesztését ígéri, mely különös figyelmet fordít a vendég által akár nem is ismert problémás területekre.

Egyéni gyógytorna alkalmazásával lehetőség van személyre szabott gyakorlatsor kidolgozására, ezzel segítve az egyén mihamarabbi visszatérését a hétköznapi életbe. Az eredeti egészségi állapot visszanyerése után személyi edzés keretében tudjuk folytatni a korábban megkezdett közös munkát, ezzel segítve az eddig elért eredmények fenntartását, az esetleges későbbi sérülések megelőzését, az általános kondíció javítását és az egyén céljainak elérését.