- Gátizom torna

Nőként nem csak testünk, hanem a rejtetten elhelyezkedő medencealapi (gátizmaink) tréningezésére is szükség van egészségünk fenntartásához.

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Gátizom torna
Gátizom torna

Nőként nem csak testünk, hanem a rejtetten elhelyezkedő medencealapi (gátizmaink) tréningezésére is szükség van egészségünk fenntartásához. A gátizom torna segít jó kondícióban tartani medencealapi izmainkat, kötőszöveteinket és a hormonrendszerre is jótékony hatással bír.

A rendszeresen végzett tréning minden korosztály számára javasolt: szülés előtti felkészítésre, szülés után a gyorsabb regenerációra, menstruációs görcsökre, rendezetlen ciklusra és vizelettartási problémák, inkontinencia stb. esetén.

A torna hatására fokozódik az orgazmuskészség, csökkennek, esetleg teljesen megszűnnek az aranyeres, vizelettartási és székrekedési panaszok. A gát izomereje nő, regenerációs ideje lecsökken és megszűnnek a menopauza kellemetlen tünetei is.

Fontos a medencealapi-gátizmokat erősítő tornára preventív módszerként is tekintenünk: nem csak a már kialakult problémák, betegségek esetén alkalmazható, hanem ezek megelőzésben is jelentős szerepet betöltő tevékenység!