- Fitness

Fitness

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Fitness
Fitness

Egy újabb szolgáltatással szeretnénk kedveskedni minden régi és új sportolni vágyó vendégünknek, az újszegedi Nova bevásárlóközpontban nyíló fitnesztermünkben, ahol modern TechnoGym fitneszgépekkel várjuk az érdeklődőket!

És hogy miért is ideális fitnesztermünk a testedzések szerelmeseinek?

Azért, mert nem csak kardió-, és kondi géppark áll vendégeink rendelkezésére, hanem a funkcionális edzést kedvelőknek is lehetőségük van a teljes körű testmozgásra. Ezeken túlmenően számos egyéb eszköz is elérhető fitnesstermünkben, melyek remek kiegészítő gyakorlatai lehetnek az edzéseknek, mint például a FitBall, jumper, kettlebell stb.

Kardiógépeink sorában megtalálható a legújabb motor nélküli futópad, a Skillmill is, melynek megalkotását atléták inspirálták, hiszen gyorsaságuk és állóképességük növelése számukra elengedhetetlen egy ilyesfajta gép az edzéseik során, így minden kihívásra és teljes testet átmozgató edzésre vágyó vendégünk figyelmébe is ajánljuk!

Mindemellett Skillrow géppel is rendelkezünk, ami a világ legjobb evező gépe, így kiváló választás cardio, illetve akár erőnléti edzésként is. Mindezek mellett gépparkunkban még ellipszis tréner, futópad, totalbody tréner stb. is rendelkezésre áll a sportolni, mozogni vágyók számára!

Ha mindez nem lenne elég, vendégeink célkitűzéseinek teljesítését profi csapatunk is segíti, akik személyi és csoportos edzőkből, gyógytornászokból és dietetikusból állnak. Legyen szó edzéssel, életmóddal vagy eszközhasználattal kapcsolatos kérdésekről, szakképzett edzőink készséggel állnak rendelkezésre!

A fentieket megkoronázva, a Fitnesz bérlettel rendelkező vendégeinknek minden hónapban InBody testelemző mérést adunk ajándékba, melyet kollégáink ki is értékelnek a számukra!

Egészítsd ki fitness edzésed profi dietetikai, táplálkozási tanácsadással

képgaléria