- Cégünkről

Cégünkről

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Cégünkről
Cégünkről

Szegeden egyedülálló a Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, amely voltaképpen egy edzőterem kicsinyített mása, ahol egyidejűleg 8 fő sportolhat, ezzel megőrizzük családias és barátságos környezetet, továbbá minden vendégünk fejlődését biztosítjuk és ellenőrizzük. 

Egyénre szabott edzésprogram tervezése és állandó kontrollja a vendég egészségi állapotának és fitness céljainak maximális figyelembevételével. Edzőink biztosítják a folyamatos fejlődést, a változatos edzést, táplálkozási tanácsokat adnak és motiválják klienseinket.

A Stúdió sikeresen pályázott és támogatást nyert, melynek leírását az alábbi dokumentum tartalmazza:

PROJEKTJEINK:

Kedvezményezett neve: Király Norbert Egyéni Vállalkozó

Projekt címe: Célzott szervezetfejlesztés megvalósítása a Csúcsforma Személyi Edző Stúdiónál Gyakornoki foglalkoztatás keretében

Támogatás összege: 8 183 225 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Teljes költségvetés: 8 183 225 Ft

Projekt megvalósítása: 2016. 11. 08. – 2018. 01. 21.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00996

Projekt összefoglaló: A Csúcsforma Személyi Edző Stúdió fejlesztéseknek 2 fő irányvonala van, melyeket az e projektben foglalkoztatott 3 fő gyakornok köré szerveződnek: a masszázs szolgáltatás kapacitásának bővítése érdekében új masszőrt vettünk fel. A fejlesztések másik fő fókuszpontja egy újabb edző gyakornok alkalmazása, aki megfelelő módon tudja segíteni a Stúdió ügyfeleit a komplex állapotfelmérésben, valamint csoportos órák megtartására is alkalmas. A megnövekedett ügyfélkör és az ehhez alkalmazkodó nyitva tartási idő miatt új recepcióst is alkalmazunk. E projekt keretében szereztük az ún. „In body” eszközt, amely egy új generációs rendkívül modern testösszetétel elemzésre kifejlesz-tett eszköz, és valós visszacsatolást ad az egyén általános egészségi állapotáról és rávilágít az egyes kritikus területekre. A gyakornokok szakmai mentora maga a vállalkozó Király Norbert.