- Cégünkről

Cégünkről

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Cégünkről
Cégünkről

Szegeden egyedülálló Csúcsforma Fitness terem, ahol vendégeink igénybe tudják venni fitness szolgáltatásunkat, csoportos óráinkat és akár személy edzővel is tudnak edzeni. A teljesen kezdőtől az élsportolókig, az egészen fiataltól a szenior korosztállyal bezárólag foglalkozunk vendégekkel fitnesz termünkben.

Egyénre szabott edzésprogram tervezése és állandó kontrollja a vendég egészségi állapotának és fitness céljainak maximális figyelembevételével. Edzőink biztosítják a folyamatos fejlődést, a változatos edzést, táplálkozási tanácsokat adnak és motiválják klienseinket.

A Stúdió sikeresen pályázott és támogatást nyert, melynek leírását az alábbi dokumentum tartalmazza:

PROJEKTJEINK:

Kedvezményezett neve: Király Norbert Egyéni Vállalkozó

Projekt címe: Célzott szervezetfejlesztés megvalósítása a Csúcsforma Személyi Edző Stúdiónál Gyakornoki foglalkoztatás keretében

Támogatás összege: 8 183 225 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Teljes költségvetés: 8 183 225 Ft

Projekt megvalósítása: 2016. 11. 08. – 2018. 01. 21.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00996

Projekt összefoglaló: A Csúcsforma Személyi Edző Stúdió fejlesztéseknek 2 fő irányvonala van, melyeket az e projektben foglalkoztatott 3 fő gyakornok köré szerveződnek: a masszázs szolgáltatás kapacitásának bővítése érdekében új masszőrt vettünk fel. A fejlesztések másik fő fókuszpontja egy újabb edző gyakornok alkalmazása, aki megfelelő módon tudja segíteni a Stúdió ügyfeleit a komplex állapotfelmérésben, valamint csoportos órák megtartására is alkalmas. A megnövekedett ügyfélkör és az ehhez alkalmazkodó nyitva tartási idő miatt új recepcióst is alkalmazunk. E projekt keretében szereztük az ún. „In body” eszközt, amely egy új generációs rendkívül modern testösszetétel elemzésre kifejlesz-tett eszköz, és valós visszacsatolást ad az egyén általános egészségi állapotáról és rávilágít az egyes kritikus területekre. A gyakornokok szakmai mentora maga a vállalkozó Király Norbert.