- Kettlebell kurzus indull!!!

Szeptembertől 3 hónapos KEZDŐ KETTLEBELL kurzus indul a Csúcsforma Személyi Edző Stúdióban!

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre vagy masszázsra
Blog
04.21
Speciális edzéstípusok, géppark
Speciális edzéstípusok, géppark
Milyen gyakorlatokat, eszközöket ajánl a Csúcsforma stúdió? (speciális ...
Bővebben
06.13
NYÁRI FITNESZ BÉRLET AKCIÓ!
NYÁRI FITNESZ BÉRLET AKCIÓ!
2+1 NYÁRI FITNESZ AKCIÓ a Csúcsformában...
Bővebben
04.21
A személyi edző tényleg tudja...
A személyi edző tényleg tudja...
Mire kell figyelnem, hogy hatékony eredményt érhessek el? A személyi edző tényleg ...
Bővebben
08.28
Kettlebell kurzus indull!!!
Kettlebell kurzus indull!!!
Szeptembertől 3 hónapos KEZDŐ KETTLEBELL kurzus indul a Csúcsforma Személyi Edző Stúdióban!

Szeptembertől 3 hónapos KEZDŐ KETTLEBELL kurzus indul a Csúcsforma Személyi Edző Stúdióban!
Ismerd meg az orosz kettlebell és a StrongFirst hatékonyságát!
„Bármivé válhatsz. Lehetsz harcos. Lehetsz élsportoló. Egy tökös férfi vagy nő, aki kész szembenézni az élet kihívásaival. De legelőször erőssé válnod.” - Pavel Tsatsouline.
Mi az a „kettlebell”?
A kettlebell egy hagyományos orosz öntöttvas súly, amely megjelenésében hasonlít egy füles ágyúgolyóhoz. A kettlebell annyira népszerű volt a cári Oroszországban, hogy minden erőművészt vagy súlyemelőt girjeviknek neveztek, azaz „kettlebellesnek”.
„Nincs még egy olyan sportág, amely olyan jól fejlesztené az izomerőt és a testet, mint a kettlebell-sport” – írta Ludvig Csaplinszkij a Hercules c. orosz folyóirat egy 1913-as számában.
Miért hasznos kettlebellel edzeni?
Azért, mert rendkívüli módon fejleszti az általános fizikai kondíciót. Számos sportszert helyettesít (pl.: súlyzó, kézi súlyzó, kardió gépek, medicinlabda, marokerősítő eszközök, húzódzkodáshoz és tolódzkodáshoz használt övek, vastag rúd, húzódzkodó. A kettlebell tömör, olcsó, bárhol használható és lényegében elpusztíthatatlan.
Mi az a „StrongFirst”?
Az SF a StrongFirst rövidítése, az SFG jelentése pedig StrongFirst Girya. A rendszer kifejlesztője és vezető Instruktora Pavel Tsatsouline, aki korábban az orosz speciális rendőri és katonai egységek erőnléti edzője, valamint kiképzője volt. Az amerikai rendfenntartási és katonai elit azonnal felismerte a rendszerben rejlő nagyszerűséget: primitíven egyszerű és halálosan hatékony, akár egy AK-47. Legyen a testét edzeni akaró átlagember, elit sportoló vagy különleges egységnél szolgáló katona, egy biztos, hogy a StrongFirst Girya rendszer a lehető legjobb alapot nyújtja a használójának.
Miért?
A közel 500 gyakorlat elegendő muníciót ad arra, hogy a felkészítést végző edző bármely sportág esetén a lehető legjobb gyakorlatot vesse be. Az SFG vallja, hogy az erő, erő-állóképesség, gyorsaság, robbanékonyság egy képesség, mely egész életünk során fejleszthető, tökéletesíthető. A tökéletesítéshez vezető legjobb módszer pedig maga a gyakorlás, melynek legfontosabb eleme elsősorban a minőségi mozgás, és amelynek intenzitása másodlagos csak. Természetesnek vesszük, hogy a minőségi mozgásra épített edzéseink elképesztően növelik az erőt és erő-állóképességet és az optimális testalkat eléréséhez vezetnek.
Ki edz kettlebellel Magyarországon a STRONGFIRST módszerek alapján?
Napról napra többen. Fegyveres testületek, mint például a 34 Bercsényi Különleges Hadműveleti Zászlóalj kommandósai, a Honvéd és a KSI judósai. A Kick box válogatott, SFG Zrinyi Miklós felügyelete alatt. Ketrecharcosok, BJJ versenyzők, bokszolók, speciális rendőri egységek tagjai, és természetesen átlagemberek, akik pár hónap alatt egy élsportoló erejét és erő- állóképességét szerzik meg. Az SFG nem egyszerűen kettlebellel való edzés. Az SFG egy összetartó közösség, ahol pontosan tudjuk, minden apró eredmény gyakorlást, munkát, kitartást és precíz kivitelezést igényel.