- Vendégeink mondták Futóklubunkról

„A futóklub az pont az, amire szükségem van! Nagyon tetszett a hangulat, a lendületesség… pont ez kell nekem most és nagyon meg vagyok elégedve az edzőkkel is!” - mondta futóklubunk egy tagja.

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Aktuális
04.21
Speciális edzéstípusok, géppark
Speciális edzéstípusok, géppark
Milyen gyakorlatokat, eszközöket ajánl a Csúcsforma stúdió? (speciális ...
11.06
Miért használunk imbalansz felületeket az edzés során?
Miért használunk imbalansz felületeket az edzés során?
Nehéz, billeg, gurul minden felé...
07.30
Kulisszák mögött!
Kulisszák mögött!
Ahogy ígértük, minden héten hozunk egy rövid helyzetjelentést az új fitness ...
05.31
Vendégeink mondták Futóklubunkról
Vendégeink mondták Futóklubunkról
„A futóklub az pont az, amire szükségem van! Nagyon tetszett a hangulat, a lendületesség… pont ez kell nekem most és nagyon meg vagyok elégedve az edzőkkel is!” - mondta futóklubunk egy tagja.

 Futóklubunk, amely a tél végén indult mára szép számmal bővült. A csoport pár tagja így nyilatkozott az órákon töltött időről, a hangulatról és összességében a Futóklubunkról:

„Január végén kezdtem el járni a Futóklubba. Már az elején pozitív csalódás volt, hogy élveztem a futást. Mégpedig azért, mert nagyon szépen, fokozatosan vannak felépítve az órák. Így tudtam azt elérni, hogy az első házi feladatom alkalmával 3 km-t futottam, és mostmár 10-nél tartok. Azért kezdtem el járni januárban, mert vágytam a csoportos mozgásra, és amikor megláttam a hirdetést, rögtön megjött a motiváció is, ígyhát belevágtam. Nekem a legnagyobb dolog az az, hogy élvezem a futást. Régebben futottam, de mindig beleuntam, de ahogy az edzők azalatt az 1 óra alatt átmozgatnak minket, hát abban aztán nincs unalom. A kiscsapat is zseniális, egyszóval szuper minden és mindenki!”

„Nagyon szeretek járni, motiválnak az edzők és a többiek, hogy menjek, magamtól nem mennék ennyit. Nekem volt egy sérülésem, mióta azon túljutottam, fél percet javítottam/km. A csapat is nagyon jó, jó munkát végeznek, szépen felépítenek minden edzést.”

"Nagyon jó, szeretek járni jó fárasztóak az edzések. Én azért kezdtem el járni, , mert asztmás vagyok. Tehát én nem is feltétlen azért kezdtem, hogy minél jobb eredményt érjek el, hanem hogy a tüdőkapacitásom nőjjön. Ezt a különböző légzési gyakorlatokkal el is értem, sokkal gyakrabban jön elő az asztmám és remélem ez tovább fog még ritkulni. A csapat is nagyon szuper, az edzők remek munkát végeznek, egyszóval nagyon szeretek ide járni!”

"Nagyon örültem, amikor meghirdettétek ezt a lehetőséget, egyből jelentkeztem. Egyrészt a bezártság után jó volt szabadban lenni végre, másfelől azért mégiscsak jobb társaságban lenni, mint egyedül. Hozzáteszem, hogy én utáltam futni előtte, de nagyon élvezem a futóklubot, érzem, hogy sokat fejlődtem. Jók az edzések, jó a társaság, én örülök, hogy jelentkeztem anno és hosszútávra tervezek."

"Jaj csak jót tudok mondani a Futóklubról. Nagyon jó kis csapat gyűlt össze, és le a kalappal az edzők előtt is. Én nagyon szerettem járni a futóedzésekre, csak most kisbabát várok, de utána mindenképpen folytatom a futást nálatok. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy kezdje el."

"Csak pozitívat tudok mondani a Futóklubról. Fantasztikus csapat, jófej edzők. Jók a futóedzések is. Szóval én is teljes mértékben csak ajánlani tudom mindenkinek."

"Nagyon jó volt, élveztem minden percét. Főleg mikor Norbi utánam szólt egy-egy nehezebb feladatnál. De örülök neki, mert kell a motiváció, mert az ember könnyen eltunyul. Megtanultam futni, bár ez annyira nem az erősségem, inkább a benti csoportos óra, de örülök, mert a helyes légzéstechnikát is elsajátítottam. Jó a csapat, jók az edzők, nem is kell ennél több."