- Vendégeink mondták Futóklubunkról

„A futóklub az pont az, amire szükségem van! Nagyon tetszett a hangulat, a lendületesség… pont ez kell nekem most és nagyon meg vagyok elégedve az edzőkkel is!” - mondta futóklubunk egy tagja.

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Aktuális
04.16
Csúcsforma team a Spartan race-en!
Csúcsforma team a Spartan race-en!
Ha a közelben valahol "Spartan" van, a Csúcsforma csapatát ott megtalálod...
05.12
Használjuk testünket:
Használjuk testünket:
Itt a funkcionális tréning...
07.23
TI KÉRTÉTEK - ÚJ CSOPORTOS ÓRÁK A CSÚCSFORMÁBAN!
TI KÉRTÉTEK - ÚJ CSOPORTOS ÓRÁK A CSÚCSFORMÁBAN!
Több edzés = TÖBB FITTSÉG...
05.31
Vendégeink mondták Futóklubunkról
Vendégeink mondták Futóklubunkról
„A futóklub az pont az, amire szükségem van! Nagyon tetszett a hangulat, a lendületesség… pont ez kell nekem most és nagyon meg vagyok elégedve az edzőkkel is!” - mondta futóklubunk egy tagja.

 Futóklubunk, amely a tél végén indult mára szép számmal bővült. A csoport pár tagja így nyilatkozott az órákon töltött időről, a hangulatról és összességében a Futóklubunkról:

„Január végén kezdtem el járni a Futóklubba. Már az elején pozitív csalódás volt, hogy élveztem a futást. Mégpedig azért, mert nagyon szépen, fokozatosan vannak felépítve az órák. Így tudtam azt elérni, hogy az első házi feladatom alkalmával 3 km-t futottam, és mostmár 10-nél tartok. Azért kezdtem el járni januárban, mert vágytam a csoportos mozgásra, és amikor megláttam a hirdetést, rögtön megjött a motiváció is, ígyhát belevágtam. Nekem a legnagyobb dolog az az, hogy élvezem a futást. Régebben futottam, de mindig beleuntam, de ahogy az edzők azalatt az 1 óra alatt átmozgatnak minket, hát abban aztán nincs unalom. A kiscsapat is zseniális, egyszóval szuper minden és mindenki!”

„Nagyon szeretek járni, motiválnak az edzők és a többiek, hogy menjek, magamtól nem mennék ennyit. Nekem volt egy sérülésem, mióta azon túljutottam, fél percet javítottam/km. A csapat is nagyon jó, jó munkát végeznek, szépen felépítenek minden edzést.”

"Nagyon jó, szeretek járni jó fárasztóak az edzések. Én azért kezdtem el járni, , mert asztmás vagyok. Tehát én nem is feltétlen azért kezdtem, hogy minél jobb eredményt érjek el, hanem hogy a tüdőkapacitásom nőjjön. Ezt a különböző légzési gyakorlatokkal el is értem, sokkal gyakrabban jön elő az asztmám és remélem ez tovább fog még ritkulni. A csapat is nagyon szuper, az edzők remek munkát végeznek, egyszóval nagyon szeretek ide járni!”

"Nagyon örültem, amikor meghirdettétek ezt a lehetőséget, egyből jelentkeztem. Egyrészt a bezártság után jó volt szabadban lenni végre, másfelől azért mégiscsak jobb társaságban lenni, mint egyedül. Hozzáteszem, hogy én utáltam futni előtte, de nagyon élvezem a futóklubot, érzem, hogy sokat fejlődtem. Jók az edzések, jó a társaság, én örülök, hogy jelentkeztem anno és hosszútávra tervezek."

"Jaj csak jót tudok mondani a Futóklubról. Nagyon jó kis csapat gyűlt össze, és le a kalappal az edzők előtt is. Én nagyon szerettem járni a futóedzésekre, csak most kisbabát várok, de utána mindenképpen folytatom a futást nálatok. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy kezdje el."

"Csak pozitívat tudok mondani a Futóklubról. Fantasztikus csapat, jófej edzők. Jók a futóedzések is. Szóval én is teljes mértékben csak ajánlani tudom mindenkinek."

"Nagyon jó volt, élveztem minden percét. Főleg mikor Norbi utánam szólt egy-egy nehezebb feladatnál. De örülök neki, mert kell a motiváció, mert az ember könnyen eltunyul. Megtanultam futni, bár ez annyira nem az erősségem, inkább a benti csoportos óra, de örülök, mert a helyes légzéstechnikát is elsajátítottam. Jó a csapat, jók az edzők, nem is kell ennél több."