- NEM CSAK ÉREMMEL, DE ÉLMÉNYEKKEL IS GAZDAGABBAK LETTÜNK!

Nagyon izgatottan vártuk a VI. NOVA FUTÁST, hiszen mi első alkalommal vehettünk részt ezen az eseményen.

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Aktuális
08.26
Egy igazi sikertörténet - a vendég oldala
Egy igazi sikertörténet - a vendég oldala
Egyik vendégünk leírta történetét, amely egy rossz vállat és a gyógytorna csodáit ...
02.08
Valentin napi Meglepetés...
Valentin napi Meglepetés...
Lepd meg Kedvesed Masszázs csomagjainkkal...
03.03
Milyen szolgáltatásokkal vár a Csúcsforma Személyi edző stúdió?
Milyen szolgáltatásokkal vár a Csúcsforma Személyi edző stúdió?
Fő szolgáltatásunk a személyi edzés...
09.15
NEM CSAK ÉREMMEL, DE ÉLMÉNYEKKEL IS GAZDAGABBAK LETTÜNK!
NEM CSAK ÉREMMEL, DE ÉLMÉNYEKKEL IS GAZDAGABBAK LETTÜNK!
Nagyon izgatottan vártuk a VI. NOVA FUTÁST, hiszen mi első alkalommal vehettünk részt ezen az eseményen.

Gondoltuk is, itt az idő, megmutathatjuk, hogy mi is itt vagyunk és együtt szárnyalunk veletek. Annak reményében, hogy Ti is szeretnétek velünk szárnyalni a továbbiakban, kiosztottunk közel 300 db napijegyet, amely egy alkalom ajándék edzést biztosít csoportos óra vagy önálló edzés keretén belül. Termünket egy jó páran képviseltük, illetve a bemelegítést is mi tartottuk. Erről láthattok fentebb egy képet, amint Norbi épp közel 300 embert mozgat át egyszerre.

A szervezés lenyűgözően profi és zökkenőmentes volt. Úgy döntöttünk hát, hogy nem hagyhatjuk szó nélkül. Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy hogyan is nézett ki ez a futó esemény, milyen volt a pálya és a hangulat.

Regisztrálni előzetesen online és a helyszínen is volt lehetőség, ezutóbbira az esemény napján reggel 8:00 órától. Minden résztvevőnek adtak egy energiaszeletet, vizet és RedBull-t is a cég támogatásával.

Amíg gyülekeztek az emberek, az esemény szervezői kvízjátékkal vonták be a tömeget, hogy senki se unatkozzon. Sőt, még nyereményként ajándékcsomagokat is osztogattak, amelyeket a kérdések megválaszolásával lehetett elnyerni. Az ajándékok RedBull termékeket, ajándékutalványokat és energiaszeleteket tartalmaztak.

Amikor már a rajthoz állt mindenki, de még nem volt kezdés, velünk, pontosabban Norbival vette kezdetét a bemelegítés. Ezután a szervezők egy közös „ember hullám”-ra kérték a versenyzőket, ez nagyon látványosra sikerült. Láthatóan mindenki felkészült a megmérettetésre, így már nem volt más hátra, mint elindulni: Előre!

Az útvonal mind a rövid (4,5 km), mind a hosszú (12 km) távon Szeged gyönyörű helyein vezetett körbe. Frissítőpontokat helyeztek ki, ahol minden résztvevőnek adtak egy energiaszeletet és ásványvizet – ezutóbbiakat mindenki olyan mértékben fogyaszthatta, amennyiben csak szerette volna. Az egyik ilyen állomás a Füvészkert volt. Hát leírni sem könnyű, hogy milyen jó érzés olyan gyönyörű környezetben futni, mint ott. Sokan sétáltak ezen a szakaszon, és merem állítani, hogy nem csak azért, mert nem jutottak már levegőhöz. Ez igaz azonban az egész útvonalra. Segítők álltak minden sarkon láthatósági mellényben, annak érdekében, hogy senki ne tévedjen el.

Esetleges balesetekre is felkészültek a szervezők: egy orvos állt készenlétben a futam ideje alatt, annak érdekében, hogyha valaki lesérült volna, kimegy a bokája vagy bárminemű sérülés éri, a rohamorvos „10 másodperc alatt ott lesz”. Szerencsére az utóbbi ígéret bizonyítására vagy cáfolására nem került sor.

A táv teljesítése után mindenkit egy éremmel vártak a Finishben, amit rögtön a versenyzők nyakába is akasztottak. Ezután mindenki annyi frissítőt fogyaszthatott, amennyit csak kívánt. 

A hangulat nagyon pozitív, lendületes volt – élmény olyan közegben lenni, ahol tudod, hogy minden emberben ott a motiváció és az eltökéltség. Többen babakocsival futották végig a távot, még a 12 km-t is.

Mi egy élménnyel, egy éremmel és egy közös programmal lettünk gazdagabbak. Reméljük, hogy a jövőben még több ilyen eseményen fogunk tudni részt venni és hogy Te is csatlakozol hozzánk a következőn!