- Miért szeretnek vendégeink Hozzánk járni?

Nekünk számít vendégeink véleménye!

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Aktuális
05.25
EGY KIS ÍZELÍTŐ HATALMAS AKCIÓKKAL, AVAGY NYÍLT NAP A CSÚCSFORMÁBAN!
EGY KIS ÍZELÍTŐ HATALMAS AKCIÓKKAL, AVAGY NYÍLT NAP A CSÚCSFORMÁBAN!
Gyere el hozzánk 2021 május 29-én, szombaton, amikor is nyílt napunk alkalmából ...
09.15
NEM CSAK ÉREMMEL, DE ÉLMÉNYEKKEL IS GAZDAGABBAK LETTÜNK!
NEM CSAK ÉREMMEL, DE ÉLMÉNYEKKEL IS GAZDAGABBAK LETTÜNK!
Nagyon izgatottan vártuk a VI. NOVA FUTÁST, hiszen mi első alkalommal vehettünk ...
09.27
5+2 OK, AMI UTÁN VELÜNK FOGSZ FUTNI ŐSSZEL!
5+2 OK, AMI UTÁN VELÜNK FOGSZ FUTNI ŐSSZEL!
Megfordult már a fejedben, hogy elkezd a futást? Régen futottál, és most ...
05.13
Miért szeretnek vendégeink Hozzánk járni?
Miért szeretnek vendégeink Hozzánk járni?
Nekünk számít vendégeink véleménye!

Ez az év nehézkesen indul, de mi ezalatt az idő alatt is azon törtük a fejünket, hogy hogyan tudnánk fejlődni. Éppen ezért megkérdeztük a vendégeinket, hogy hogy érzik magukat nálunk és miért szeretnek hozzánk járni. Ezek közül szedtünk össze egy maréknyi véleményt, amit szeretnénk Veletek megosztani. 

Zsuzsa: „Nagyon örülök, hogy újra tudok jönni edzeni hozzátok. Már hiányzott a terem, fárasztó is volt a mai edzés. Fárasztó, de egyben nagyon jól is esett. Nagyon kedvesek vagytok, itt mindenki nagyon pozitív. Külön plusz pont, hogy figyeltek a tisztaságra, és a fertőtlenítésre, nem is jöttem volna még, ha úgy látom, hogy nem biztonságos, de teljesen meg vagyok elégedve.”

Judit: „Ha 5 a max, akkor 6-osan éreztük magunkat. Meg vagyunk elégedve az edzők munkájával, a tisztasággal. Mindig jó itt lenni!”

Blanka: „Biztonságban érzem magam abszolút, nagyon cuki és segítőkész mindenki, jól érzem itt magam nagyon. Régebbről van ismeretség Norbival, de eddig nem jöttem még ide a Novába edzeni, de most már nem is értem miért! Nagyon jó itt lenni, tisztaság és kedvesség fogad, csak ajánlani tudom!”

Niki: „Itt mindenki olyan kedves. Szeretek ide járni, alapjáraton fázós vagyok, de arra mindig számíthatok, hogy innen mindig kimelegedve megyek ki az ajtón.”

Zsolt: Szeretek ide járni edzeni. Meg vagyok elégedve a személyzettel, az edzőkkel, a hangulattal, a teremmel. Egy rossz szavam nem lehet, azt hiszem ez a legnagyobb dicséret.”

András: „Ha nem tetszene a hely és nem lennék megelégedve akkor nem is járnék ide. Amúgy tényleg szeretek itt edzeni, a terem jól felszerelt, mindenki nagyon kedves. Csak ajánlani tudom a helyet másoknak is.”

Nicole: „I had a very good training, I love the trainer, Réka and also the reception understands english. I really love to come here every time.”

Kriszta: „Ha nem lennénk mindennel megelégedve, nem járnánk ide. Nehéz így bármit is mondani, mert nincs semmi rossz, amit fel tudnék hozni. Látom, hogy az edzők és a recepciósok is rendszeren fertőtlenítenek, biztonságban érzem magam, de egyébként sem vagyok egy félős típus."

Most, hogy végre kezdünk visszaállni a megszokott kerékvágásba, továbbra is fokozottan figyelni fogunk vendégeink visszajelzéseire, amelyek alapján fejlődni tudunk.