- HOGY CSINÁLJAM?

Az életmódváltás az elhatározással kezdődik, azonban azt tapasztaljuk és látjuk, hogy néha lankad ez a lendület.

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Aktuális
08.18
VÍZ - AZ ELENGEDHETETLEN ERŐFORRÁS
VÍZ - AZ ELENGEDHETETLEN ERŐFORRÁS
Nap mint nap tapasztaljuk vendégeink körében, hogy napi vízfogyasztásuk gyakran az...
11.22
Téli nyüzsgés a Csúcsformában
Téli nyüzsgés a Csúcsformában
Black Friday, Szülinapi sorsolás,"Hívd ki az edződ"-verseny, Ajándékok...
07.23
Csúcsformában a NOVA
Csúcsformában a NOVA
Mertünk nagyot álmodni, és azt most valóra is váltjuk, és ezt a szuper hírt meg ...
09.17
HOGY CSINÁLJAM?
HOGY CSINÁLJAM?
Az életmódváltás az elhatározással kezdődik, azonban azt tapasztaljuk és látjuk, hogy néha lankad ez a lendület.

Szeretnénk egy kicsit segíteni azoknak az embereknek, akik már tudják, hogy tenni akarnak magukért, akik fejlődni szeretnének, de nem tudják, hogy merre menjenek, mit csináljanak, hogy csinálják, hogyan szervezzék az életüket. 

Arra gondoltunk, hogy elindítunk egy videósorozatot. Rövid, 1-3 perces videókból fog állni, amiben mindenről lesz szó, ami az életmódváltásról, fitnessről, táplálkozásról vagy a tervezésről szól. 

Tudjuk azt is, hogy számtalan ilyen videó kering a világhálón, azonban nagyon sok az idegennyelvű tartalom, vagy több helyről kell összevadászni a különféle témákat. Éppen ezért gondoltunk arra, hogy ezt összesítve a mi oldalunkra fogjuk feltölteni, és így mindent itt mindent megtalálhattok, ami fontos lehet számotokra. 

Amennyiben érdekel Titeket valami kifejezetten, aminek a használatáról szeretnétek egy rövid bemutató videót, vagy csupán a használatát látni, írjátok meg nekünk vagy keressetek fel minket telefonon! Lehet ez egy termék, egy eszköz, egy gép, egy mozgástípus, edzéstípus vagy étkezsmód. Igyekszünk mindent bemutatni, ami hasznotokra válhat. 

Reméljük, hogy tetszik ez a kezdeményezésünk és hogy segítséget tudunk nyújtani ezzel. Ha már egy embernek segítettünk, már megérte. 

Az alábbi linkre kattintva megtaláljátok a 'HOGY CSINÁLJAM?' rövid videóinkat. Erre a lejátszási listára folyamatosan fogjuk feltölteni az új videókat.

https://youtube.com/playlist?list=PLK8txER1dCc7stBTvxSJm5nqvb6ID3VRW