- BÜSZKE LESZEK A TESTEMRE PROGRAM

Nevezz az elsők között a januárban induló Büszke Leszek a Testemre életmód programunkra!

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Aktuális
03.20
EDZŐK FIGYELEM!
EDZŐK FIGYELEM!
A Csúcsforma csapatába EDZŐKET KERESÜNK...
10.01
Bemutatjuk a termünkben rejlő lehetőségeket
Bemutatjuk a termünkben rejlő lehetőségeket
Csúcskategóriás TechnoGym gépek, profi eszközök és szakmailag elismert edzők...
04.25
Kerüld el az allergiát!
Kerüld el az allergiát!
HA NYÁR AKKOR POLLENEK, HA POLLENEK AKKOR ALLERGIA...
12.01
BÜSZKE LESZEK A TESTEMRE PROGRAM
BÜSZKE LESZEK A TESTEMRE PROGRAM
Nevezz az elsők között a januárban induló Büszke Leszek a Testemre életmód programunkra!

A program megálmodója Király Norbert, a Csúcsforma Fitness tulajdonosa és edzője egész életét végig kísérte a sport, a mozgás és az egészséges táplálkozás. Éveken keresztül több sikeres életmód programot csinált végig vendégeivel. 

De ez most valami más és valami sokkal több! Végre nem egy csoda diétát kapsz ami vagy sikerül vagy nem, hanem megfogjuk a kezed és közösen érjük el a célt!
Dietetikusunk, Boa-Gábor Lilla is segíti munkánkat.
Olvasd el, hogy teszt csoportunk mekkora sikereket ért el már az első pár hétben.

Nándi: “Fantasztikus és nekem nagyon tetszik. Nagyon jó, hogy hetente jönnek az új feladatok és nem egyszerre változtatunk mindent a táplálkozásban én nem érzem nehéznek. Nekem nagyon tetszik ez a rendszer, mert könnyen tartható és az én táplálkozásomat tudom folytatni, de irányított körülmények között ami nagyon hatékony.”

Enikő: „Fürgébbnek érzem magam, illetve az emésztésem sokkal jobb. Keretet ad a napjaimnak, hogy látom a fejlődést pedig tovább és tovább motivál, ahogy a csapattársak is. Olyan jó, hogy látjuk, ki mit fogyaszt, tanulunk egymástól és együtt érjük el a célt.”

Edit: „Korábban is próbálkoztam diétákkal és értem el kisebb sikereket, de szakmai háttér nélkül nehezebb volt jóval. Így nagyon jó, hogy van egy vezető és egy csapat, akivel könnyebb és élvezetesebb a diéta, nagyon örülök neki, hogy ott van mögöttem a szakember.”

Gabi: “Motivációt ad, jó kedvet és húzóerőt, én örülök, hogy nem egyedül, hanem csapatban dolgozunk. Látjuk egymás hibáit és sikereit, engem ez előrevisz, ötleteket és recepteket is kapok tőlük. A kontrol hiányzik belőlem, de a csapat megadja és mivel mindent táplálkozásomat megosztom velük így még jobban odafigyelek!”

Csaba: “A csapat mentora nagy motiváló erő, már csak a személyisége is. Ha ő meg akar győzni valakit valamiről, akkor nincs mese, sikerülni fog neki. Szakmailag, számomra nekem a mindent adja. Ilyenben még nem volt részem, sok tanácsot kapunk motivál bennünket és nagyon tetszik, hogy példát mutat.”

Jelentkezz be!

http://www.csucsforma.com/kapcsolat