- Csúcsforma Fitness - 2020 fitnesz trendek

A legnépszerűbb fitnesz trendeket a Csúcsforma Fitnessben is megtalálod! Csoportos fitness órák, személyi edzés, modern fitnesz terem és fitneszgépek!

Csúcsforma Fitness: 6726 Szeged, Szőregi út 80., Szeged NOVA
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre!
Aktuális
12.07
KARÁCSONYI FITNESZ BÉRLET AKCIÓ!
KARÁCSONYI FITNESZ BÉRLET AKCIÓ!
Lepd meg magad és szeretteid, hogy Te is élvezhesd a Csúcsforma Tagsággal járó...
09.07
C-Vitamin – Ami a mindennapokból elengedhetetlen
C-Vitamin – Ami a mindennapokból elengedhetetlen
Készítsd fel az immunrendszered az ősszel, hogy télre bomba biztos legyen...
02.12
ÚJ BÉRLETAKCIÓK A CSÚCSFORMÁNÁL!
ÚJ BÉRLETAKCIÓK A CSÚCSFORMÁNÁL!
MI SEGÍTÜNK NEKED AZ ÉLETMÓDVÁLTÁSBAN...
10.12
2020 fitnesz trendjei
2020 fitnesz trendjei
Ismerkedj meg az idei év legnépszerűbb fitnesz trendjeivel

Bemutatjuk nektek az idei év legnépszerűbb fitnesz irányzatait. Bármennyire is nem várt fordulatot vett a 2020-as év, a fitnesz szektor sikere továbbra is töretlen. Rengeteg lehetőségünk van már arra, hogy elkezdjük a mozgást, életünk részévé váljon az egészséges életmód és az aktivitás.

Fitnesz termek, edzők, edzésmódszerek és számtalan modern „kütyü” segíthet a sportolás útján.

Ennek okán talán nem is meglepő, hogy a trend első fokát a hordozható technológia foglalja el. Ide tartoznak a különféle okosórák, a pulzusmérés, a GPS követés, a fitnesz applikációk és egyéb eszközök, melyek monitorozzák a teljesítményt.

A lista második helyét a csoportos órák népszerűsége erősíti. Már szinte korlátlan a választék, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb edzést/edzésmódszert. Köredzés, kettlebell, TRX, aerobik, zumba, kangoo, spinning, és sorolhatnánk napestig a sort.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig a személyi edzések állnak. Itt az edző egy-az-egy módon dolgozik a vendéggel, nyomon követi fejlődését, kialakítja a számára megfelelő edzésprogramot, hogy céljait a leghatékonyabban érhesse el, eközben folyamatos kontrollt és motivációt biztosít.

Manapság pedig már az online térben is találkozhatunk ezen trendek kombinációival.

Vajon mit tartogat számunkra a jövő? 

Egy biztos, nálunk változatos csoportos fitness órák és személyi edzés is vár, ráadásul most októberi bérlet akciónk keretében kedvezményesen! Nézz szét heti órarendünk kínálatában, és ha megtaláltad a Neked való csoportos órát, jelentkezz be kényelmesen és gyorsan, online