- Csúcsforma Team Building - Csapatépítés

Csúcsforma Team Building - Csapatépítés

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre vagy masszázsra
Csúcsforma Team Building - Csapatépítés
Csúcsforma Team Building - Csapatépítés

Csapatépítés Közkívánatra, azaz Csúcsforma Team Building

Olyan sokan kérték már tőlünk, hogy úgy döntöttünk, hogy idén nyáron beadjuk a derekunkat és belevágunk! Közkívánatra hamarosan céges sportos csapatépítő új szolgáltatásunk is elérhető lesz: Csúcsforma Team Building néven.


Idén nyártól egész munkahelyi csapatok számára szervezünk kültéri, komfortzónából kimozgató, játékos, sportos elemekkel társított komplett csapatépítéseket a tőlünk megszokott lelkesedéssel és profizmussal.


Mit nyújt a Csúcsforma Team Building?


Nyilvánvaló, hogy a csapatmunka nagy fontossággal bír egy vállalat sikerességének fokozásában. A munkatársak produktivitása, kreativitása, szaktudása és felkészültsége nagyban hozzájárul cégük fejlődéséhez, azonban a munkavégzés hatékonysága a többszörösére nő abban az esetben, ha a munkatársak egy csapatépítő rendezvény során csapattá érnek és kreatív hangulatban, egymást segítve tevékenykednek a cég sikere érdekében.


Hatalmas közösségteremtő erővel bír egy közös cél vagy kihívás teljesítése, amely korábban lehetetlennek tűnt. Csapatépítő programjaink alkalmával akár néhány óra alatt nagyszerű közösség alakítható ki az egymás mellett eddig csak dolgozó munkatársakból. A közös programokban minden személy fontos, minden gondolat és ötlet nélkülözhetetlen, mindenki mondhat véleményt és mindenki számíthat a másikra. A munkatársak teljesen új oldalról ismerhetik meg egymást. Rengeteg olyan tulajdonságot fedezhetnek fel egymásban, amelyeket egy íróasztal mögött ülve vagy a munkavégzés során soha nem ismerhettek volna meg. Minden tagnak megvan a saját maga által kiválasztott feladata, szerepe, amellyel a leginkább hozzá tud járulni a csapat közös sikeréhez. A feladatok alkalmával nagymértékben fejlődik az egymás közötti kommunikáció, az együttműködési képesség, a közös gondolkodás, valamint kialakul egymás segítése és az egymásért való felelősségvállalás. Ezen tulajdonságok fejlődése közvetlenül járul hozzá a cég működésének sikerességéhez, fejlődéséhez.


Miért outdoor?

Mert ideje kiszakadni a megszokott irodai falak közül és megmozgatni az üléstől elgémberedett izmokat. Mert hiszünk abban, hogy a természet pozitív erői és harmóniája, így a természetben töltött idő vagy a kint végzett bármilyen tevékenység képes fokozni a tapasztalásokat, amiket ha sportos elemekkel, a hétköznapok mókuskerekét hátra hagyva extrém feladatokkal fűszerezünk, akkor abból csak még jobb csapat sülhet ki.


Részletek és konkrét csomagajánlatok hamarosan!