- Versenyzőink sikerének titka

Andinak ez vált be:

Csúcsforma Személyi Edző Stúdió, 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 22.
Kérdezz/Jelentkezz be edzésre vagy masszázsra
Blog
05.17
I. szegedi Félmaraton
I. szegedi Félmaraton
A hétvégén nagyon jó szervezésű félmaraton versenyen vettünk részt vendégeinkkel ...
Bővebben
04.21
Személyi edző
Személyi edző
Hogyan lesz valaki személyi edző? Mit tud ő, amit más nem...
Bővebben
11.22
Téli nyüzsgés a Csúcsformában
Téli nyüzsgés a Csúcsformában
Black Friday, Szülinapi sorsolás,"Hívd ki az edződ"-verseny, Ajándékok...
Bővebben
02.19
Versenyzőink sikerének titka
Versenyzőink sikerének titka
Andinak ez vált be:

"Nekem hogy sikerült eddig? Nincs különösebb titkom.

Mivel eddig rengeteg édességet, tésztafélét ettem, ezek elhagyása, minimálisra csökkentése már majdnem elég volt.

Elolvastam, meghallgattam minden fogyókúrás tanácsot, ami elém került (nem kerestem) és kiválasztottam belőlük azt, ami kedvemre való volt. Például azt mondta a testvérem, hogy mindegy mi van a tányérodon, ha a kétharmada zödség. Így rögtön felhatalmazva éreztem magam, hogy megegyek pár falat tésztát sok-sok salátával. Vagy ott a szétválasztós diéta, amikor adott napokon adott dolgokat lehet enni. Van gyümölcsnap, tésztanap, zöldégnap, húsnap és olyan nap, amikor tejterméket lehet enni.

Vannak átjárható dolgok. Például tésztára lehet zöldséget, paradicsomot tenni, de tejterméket semmivel sem szabad együtt fogyasztani. Tehát én igyekeztem tejföl, majonéz nélkül enni a salátákat. Ebből ennyit választottam ki. 

Ami még nehéz, a nassolás. Erre az egyik megoldás az volt, hogy minden kajámat lefényképeztem. Elöször azért, hogy Domival átbeszéljük, aztán már csak magam miatt, így nem ettem soron kívül. Ha már nagyon nagyon kívántam a csokoládét, pár kocka étcsokit ettem. De mondták, hogy az ananász is segít a fogyókúrában így az is jó ötletnek tűnt, ha édességre vágytam.

Ezen kívül megragadtam minden alkalmat, ha a családomat rá lehetett venni valamilyen sportolásra. Úszni voltunk, sétáltunk, korcsolyáztunk. Azt tapasztaltam, hogy bizonyos leadott súly után már csak mozgással lehet eredményt elérni. Erről Domi is ír egy előző bejegyzésben.

Mindenkinek kitartást és sok sikert az utolsó hétre".

Andi